Cosmo маркети


Во  оваа дрогерија може да се најде богат асортиман од повеќе од 8.000 различни артикли, производи од областа на медицината, средства за нега на телото, нега на ноктите и косата, декоративна козметика и парфеми од најпознати и најпрестижни светски брендови.

Во Космо Тинекс дрогерија може да се набават исклучително квалитетни средства за нега за деца, храна за деца, голем избор на медицински и освежителни чаеви, витамини и минерали, специјализирана храна за дијабетичари и, воопшто, широка лепеза на продукти кои носат заедничко име - здрава храна.

Во  рамките на Космо, во самата дрогерија, отворен е наменски таканаречен Cosmo Beauty центар во кој може да се најде посебно селектиран список на парфеми на познатите светски брендови како Azzaro, Bulgari, Cacharel,  Carolina Herrera, Chanel, Diesel, Guerlain, Iceberg, Issey Miyake, Jacomo, Kenzo, Lagerfeld, Lanvin,  Lolita Lempicka,  Stella Mc Cartney, Thierry Mugler и многу други.

Cosmo 1 - Зебра центар, Скопје

Зебра центар, Васил Ѓоргов бб, Скопје
Тел.
(02) 3 222 072 и 070 299 507
Работно време:
Понеделник до сабота: 09:00 до 21:30
Недела: 09:00 до 21:30
Празник: 09:00 до 21:30

Cosmo 2 - Скопје - Центар

ул. Даме Груев бр.14, Скопје
во склоп на катната гаража Тодор Александров
Тел. (02) 3 223 263 и 071 328 180
Работно време:
Од понеделник до петок: 09:00 до 20:30
Сабота: 09:00 до 20:30
Недела и празник: Неработен ден


Cosmo 3 - Kуманово

ул. Маршал Тито бб, Куманово
Тел.
071 340 963 и (031) 413 750
Работно време:
Понеделник до сабота: 08:00 до 21:30 Недела: 08:00 до 21:30
Празник: 08:00 до 21:30

Cosmo 10 - ГТЦ Скопје

Градски Трговски Центар - Скопје
Тел.
(02) 3135 800 и 071 390 892
Работно време:

Понеделник до сабота: 09:00 до 20:30
Недела: Неработен ден
Празник: 09:00 до 20:30

Cosmo 11 - во Супер Тинекс
(Раде Кончар)

Трета Македонска Бригада бб, Скопје
Тел.
(02) 3 224 285 и 071 328 180
Работно време:

Понеделник до сабота: 09:00 до 21:30
Недела: 09:00 до 21:30
Празник: 09:00 до 21:00

Cosmo City Mall

ул. Љубљанска, број 4,
Локал 119
Тел.
071 371-278
Работно време:

Секој ден од 10:00 до 22:00

Посебно е значајно да се потенцира дека Космо Тинекс дрогерија, посветува исклучително големо внимание на едукацијата за правилна исхрана, за што има врабетно двајца врвни фармацевти кои стручно и одблиску можат на купувачите да им помогнат и детално да им ги објаснат производите и нивната примена во секојдневниот живот.

Комплетниот персонал на Космо Тинекс дрогерија, пак, е специјално и наменски обучен за продажба на таков вид специјализирани производи и за нивно приближување до верните купувачи.

Bookmark and Share