Како до Космо Клуб картичка?


Многу едноставно. Во било која Космо дрогерија пополнете изјава за согласност за добивање на Космо Клуб картичка. Истата може да ја користите веднаш.
(цената на картичката изнесува 49 ден.)

Станувајќи член на Космо клубот добивате можност:

- да користите бројни поволности и привилегии
- да купувате производи по акциски цени наменете само за членовите на Клубот
- да бидете информирани за сите новитети, промоции, настани

Следете нè на www.cosmotinex.com.mk и facebook, и бидете секогаш во тек со новостите во Космо.
Bookmark and Share