Lavera

ТИ ИСТО ТАКА
МОЖЕШ ДА ГО
ДОЖИВЕЕШ ВОЛШЕБНИОТ
ПРИРОДЕН СВЕТ НА ЛАВЕРА

На 18 јуни во Космо во ГТЦ и на 23 јуни во Космо во Зебра центарот се одржаа промоции на органската германска козметика Lavera. Беа презентирани линиите на производите, природниот состав, начинот на користење на производите и тоа не само на препаративната, туку и на декоративната козметика Lavera. Во светот е при сутна на пазарот од 1987 година, а од мај 2011 година пристигна и во Македонија, ексклузивно во Космо дрогериите, каде ќе може да ја најдете по доста пристапни цени.

Lavera е меѓу првите производители на природна козметика, која вклучува полна палета на производи, специјално создадени да одговорат на потребите на возрасните, децата, бебињата. Совршено природна, тестирана од германското корисничко списание ОКО ТЕСТ од јуни 1992, оценета со максимална оценка повеќе од 570 пати, тестирана и сертифицирана од независни институции, како Институтот за пазарна екологија. Производите на Lavera се совршено природни, добиени од растенијата, со висок ква литет во согласност со NaTrue сертифика цијата, тестирани и класифицирани како нежни за кожата, со добра подносливост


Bookmark and Share