Sisley

Промоција на Sisley во Космо

Зебра центар, 21 декември 2010


Ново во Космо дрогериите:

Селективна козметика Sisley која е пионер во фитокозметологијата. Производите на Sisley се препознатливи по тоа што во нивниот состав ги содржат исклучиво најдобрите ратителни екстракти и ботанички есенцијални масла кои се еликсир за вечно млада кожа.

Bookmark and Share